2021/21 nevelési évre történő

beiratkozás

A jelenlegi Covid19 járványügyi helyzet alapján az idei évben a Cambridge Angol Nyelvi Sportóvoda Gyermekfelvételi eljárását – 2021/22 nevelési évre vonatkozóan elektronikusan végzi minden leendő ovis gyermekünk részére.

Intézményünkben minden évben többszörös túljelentkezés mutatkozik, viszont a felvehető gyermekek létszáma korlátozott.

Az óvoda választás minden esetben egy közös bizalmon alapul a szülő és az óvoda között, ezért óvodánk minden évben kiemelet figyelmet fordít gyermekeink és annak családjának minél jobb megismerésére.  Önöknek,  szülőkként is nagyon lényeges, hogy a beiratkozás előtt tájékozódjanak az óvodai intézményekről, azok programjairól és ennek alapján tudják meghozni döntésüket a legmegfelelőbb óvoda kiválasztásában.

Idei évben egy, az intézményünk bemutatását szolgáló prezentációs és videó anyag által szeretnénk Önöknek teljeskörű tájékoztatást nyújtani pedagógia és sportképző programjainkról, napi életünkről.

Ahhoz, hogy vezetőségünk is minél nagyobb képet tudjon kapni leendő gyermekeinkről  a jelentkező gyermekek szülei részére a beiratkozást megelőzően lehetőséget biztosítunk a gyermekük és a család megismerését szolgáló előzetes regisztrációs lap és az ahhoz kapcsolódó dokumentumok benyújtására, melynek beadása önkéntes.

A bemutató anyagok (angol és magyar nyelvű) és video anyag az alábbi linken letölthető,  intézményünk facebook oldalán pedig  mindennapi életünkbe nyerhetnek betekintést.

Cambridge Prezentáció (English)

Cambridge Prezentáció (Hungarian)

Bemutatkozó Videó

Előzetes jelentkezéshez kérnénk becsatolni : 

  • Regisztrációs lap
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Egy fénykép a gyermekről és a szűk családról (családi fotó is lehetséges)
  • Szülői jellemzés a gyermekről (Kérjük, jellemezzék gyermeküket néhány mondattal: Jellemző tulajdonságai,  tevékenységei, erősségei, gyengeségei, legkedvesebb játékai, stb.)

Előzetes jelentkezés benyújtásának módja:

  1. Eletronikus úton : info@sportovi.hu email címen

A sikeres beérkezést követően a regisztrációs lapon megadott email címre minden esetben visszajelzést küldünk. Visszaigazoló e-mail hiányában kérjük vegyék fel az intézményünkkel a kapcsolatot.

A beiratkozással kapcsolatos további információ és a szülőkkel történő személyes kapcsolatfelvételt a Regisztrációs adatlap beérkezése után történik.

Budapest, 2021. február 27.

Cambridge

English Sports Kindergarten